Сестрата на Ким Кардашиян  Клои,  която също е риалити звезда

...
Сестрата на Ким Кардашиян  Клои,  която също е риалити звезда
Коментари Харесай

Ти да видиш! Кардашиян хвали нашата Преслава!

Сестрата на Ким Кардашиян  Клои,  която също е риалити звезда и ТВ водеща похвали родната фолк певица Преслава, видя HotArena. 35-годишната американка хареса една от последните фотоси на пайнерката в обществената мрежа и даже написа коментар под нея.

Преди ден изпълнителката на „ Да гори в обич ”,   сподели кадър на който театралничи в нежна блестяща рокля с дълги ръкави. Седнала на бял кожен стол в офис " И  шефският стол ми отива ", гласи посланието към изображението. Фотографията сходно на всички останали в профила на брюнетката,  бързо  събра хиляди лайкове,  а нейните почитатели я обсипаха с похвали.  За Голяма изненада на всички обаче Клои Кардашиян също не остана безразлична към фотографията. " Много си красива ",  написа тя. Думите й смаяха почитателите на Преслава Понеже никой от тях не е очаквал Клои да се включи в мненията.  Много от потребителите даже показаха документално изумлението си в обявата.  Самата певица отговори с признателност и сложи емотикон във формата на сърце, написа Телеграф.

Много от известните имена у нас не крият възхищението,  което изпитват към международните звезди.  Нещо повече. Често ги дефинират за собствен идол и редица от тях наблюдават страниците на своите любимци в обществената мрежа и харесват изявленията им.  Но се оказва, че има и звезди зад Океана,  които хвърлят по един взор на профилите на наши актьори.  Такъв е казусът с Клои Кардашиян и Преслава,  която явно се гласи за шефка през новата година.  Любимката на фолк фанатиците изпрати 2019 година в Правец, където беше първото й присъединяване. От първокласния ресторант тя показа фотография с мъжа си Павел Лазаров.  След настъпването на новата 2020-та двамата отпрашиха за София където певицата имаше присъединяване и в Столична дискотека.  Според осведомени тя изкарала 30 бона хонорар в новогодишната нощ за  двете си изяви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР